Vad en superhjälte behöver

Tycker ditt barn om att klä ut sig och leka superhjälte? Kanske har de en Superman eller Supergirl-dräkt i garderoben, eller så kanske ni själva gjort en dräkt?

Den enklaste superhjälte-dräkten kan man göra av ett knutet lakan över axlarna. Vapen och andra accessoarer kan man klippa ut i kartong. Med mindre modifiering kan en hjälm eller hatt bli till en huvudbonad passande en superhjälte. Barnets fantasi sköter resten.

Om ditt barn har en särskild favorit bland superhjältarna kan leken dock bli mycket roligare med en superhjälte-dräkt som liknar favvo-superhjälten. I synnerhet hjältarna från Marvel-serierna är lika populära idag som de var när du och jag var barn. Speciellt eftersom det nu kommer alltmer serier, filmer och spel om dem.

Vare sig ditt barn vill bli en klättrande Spider-Man, en mutant med superkrafter såsom de i X-men eller den superstarka Hulken finns det maskeraddräkter som gör detta möjligt. En bra Hulken-kostym kan du exempelvis hitta i Partykungens webbshop. Den är i form av en grön overall med tryckta muskler på bröstet och bruna shorts. Det som är det bästa med denna dräkt är att den är väldigt bekväm och begränsar inte rörligheten hos barnet vilket är viktigt under intensiv lek.

Andra Hulken-dräkter som finns att köpa kan ofta ha en tjockt vadderad bröstkorg vilket kan bli ganska jobbigt och varmt i längden. Dessutom så är det på grund av materialet mycket lättare att tvätta denna Hulken-overall.

På samma sida finns även en snygg Wolverine-dräkt som fått fina kundrecensioner. Om ditt barn föredrar Spider-Man så finns det också en sådan dräkt samt en häftig sprejburk med spindelnät-sprej. Att leka superhjälte är ett roligt nöje för många barn, vilket borde uppmuntras av föräldrarna. För vem vet, kanske kommer just ditt barn rädda världen en vacker dag. Det kan då vara bra att de redan är bekväma i rollen som superhjälte!

This entry was posted on lördag, juni 28th, 2014 at and is filed under Barn, Produkter online. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. Both comments and pings are currently closed.