Planera barnkalas med födelsedagsbarnet

Du behöver inte sitta och planera allting själv. Passa på att få lite kvalitetstid med födelsedagsbarnet och planera tillsammans med barnet. 

Prata pengar

Med lite äldre barn behöver du inte vara rädd för att prata om kostnaden. Berätta vilken budget ni ska arbeta med och involvera barnet i valen om tårta, papptallrikar och dekorationer. Rätt som det är tycket barnet det är roligt att väga olika val och försöka hitta det billigaste alternativet som de fortfarande gillar.

Tema

Fundera på vilket tema kalaset ska ha. Här får du en god insikt i vad ditt barn gillar allra mest och kan bygga kalaset runt det. Ni kan också fortsätta diskutera budget om barnet vill ha något storslaget som du vet att ni inte har råd med såsom en hoppborg eller drömmen att möta Batman på riktigt.

Baka

Baka tårtan eller några kakor tillsammans. Om barnet eller några klasskamrater som är inbjudna har allergier kan ni hitta lämpliga recept. Bakning kanske inte är något för alla barn, men att få välja vad som ska serveras faller nog alla barn i smaken.

This entry was posted on måndag, april 22nd, 2019 at and is filed under Barn, Tips. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. Both comments and pings are currently closed.