Hur bär du ditt barn?

Hur bär du ditt barn? Det finns många fina hjälpmedel då man ska bära sina barn. Det kan vara påfrestande att i längden inte använda sig av något hjälpmedel när man bär sina barn. Man kanske inte tänker på detta när man väl är mitt upp i alltihopa. Men för att du inte ska förstöra kroppen så kan någon form av hjälpmedel vara bra.

Du kan använda antingen bärsele eller en bärsjal. Detta gör att du kan hålla ditt barn nära dig men ändå får händerna fira att göra det du ska göra. Barnet kommer att känna din närhet och värme och känna sig trygg. Det är inte bara hemma som detta kan hjälpa dig. Om du beger dig och handlar så kan detta vara ett bra sätt att kunna plocka i varor utan att ha ett barn på ena armen. Det blir en jämn belastning på kroppen som gör att man minimerar risken för värk i ena armen.

Upp till en viss ålder så är bärsjalen eller selen ett bra sätt att bära sitt barn. När de börjar bli större och kan gå själv så kommer barnvagnen att bli ett bättre sätt när ni är ute och handlar. Är det ett livligt barn så finns det selar att koppla fast barnet i vagnen. På så sätt så behöver man inte oroa sig att barnet kan krypa ur sin vagn.

This entry was posted on söndag, juni 9th, 2019 at and is filed under Tips. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. Both comments and pings are currently closed.