Din älskling fyller 7 år

Du har nu spenderat hela sju år med din älskling. Hen börjar nu bli en egen individ med egna funderingar, vilja och personlighet och snart börjar hen skolan. Att vara sju år är en mellanålder eftersom man är inte längre liten, men man är inte stor heller. Det kan därför vara svårt att hitta den perfekta presenten för din sjuåring. Kolla onlinebutiker och köp hem från nätet. Det finns ett brett utbud online.

Bordsspel för hela familjen

En present som alltid går hem är en som engagerar hela familjen men är anpassad för sjuåringen. Vad passar då bättre än att satsa på ett sällskapsspel? Det skapar förutom en rolig stund också kvalitetstid för hela familjen. det finns många som passar för alla och spel som passar för barn som gillar att nörda ner sig i bordsspel.

Inte liten men inte stor

När man fyller sju kanske man inte vill ha småbarnssaker i present utan något som bättre representerar sin nya, äldre ålder. Något som bara passar lite större barn. Ta reda på vad som gör att just din sjuåring känner sig stor och skippa rena leksaker om det går utifrån önskelistan. Kanske ett snyggt klädesplagg, en klocka eller en snygg väska eller ryggsäck eller kanske till och med den första mobiltelefonen?

This entry was posted on onsdag, februari 10th, 2021 at and is filed under Barn. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. Both comments and pings are currently closed.