Dekorera barnrummet snyggt och enkelt

Barnrummet är något många gärna lägger ned både tid och energi på att få perfekt. Och har ni börjat planera för detta själv kommer här några snabba tips för barnrumsinredningen. 

Väggarna är ett perfekt ställe att börja leka runt med dekorationer. Ni kan till exempel välja ut en färggrann och lekfull tapet och sätta upp som en fondvägg. Eller måla en vägg med så kallad griffeltavelfärg som sedan kan ritas på och rengöras om och om igen. Eller varför inte skaffa en vacker poster av ditt barn i ett till ett skala och hänga upp ovanför sängen. Det finns så mycket att göra med väggarna och det är bara er fantasi som sätter gränserna.

Går vi över till golvet så hamnar vi i ett mer praktiskt område. Om rummet ska renoveras så pass mycket att golvet ska bytas kan vi rekommendera att satsa på ett golv som är relativt mjukt och lätt att rengöra. Om det dock inte står på schemat kan det vara både smart och snyggt att lägga in en stor, mjuk matta. Men igen välj gärna något som är lätt att rengöra som en plastmatta av något slag.

This entry was posted on fredag, oktober 30th, 2020 at and is filed under Tips. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. Both comments and pings are currently closed.