Bra sommarprodukter

Nu när sommaren är här ville vi bjuda på en liten checklista vad man borde ta med eller köpa in åt barnen inför semestern. 

Happy kids playing

Badkläder och leksaker

En badring eller madrass gör det ännu roligare att vara i vattnet. Och både pojkar och flickor gillar att få nya, tuffa badkläder som de kan visa upp för sina kompisar

Bilunderhållning

Man behöver inte bara låna ut sin surfplatta till barnen så de kan se på film i några timmar. På bensinmackar och liknande kan man alltid hitta pysselhäften och böcker om roliga billekar. Få barnen att tycka det är roligt att åka bil, inte bara något som måste göras innan man får ha kul!

Semesterväskan

En axelväska i tvättbart tyg är utmärkt att ha med på utflykter. Där kan man packa ner fikat för dagen, lite extra vatten och salta kex i fall det skulle bli väldigt varm. Det går också att köpa en storlek större så det också gå ner några klädombyten för barnen samt en handduk om någon bestämmer sig för ett dopp!

This entry was posted on torsdag, juni 19th, 2014 at and is filed under Barn. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. Both comments and pings are currently closed.