Bärsjal eller bärsele? 

Bärsjal eller bärsele är bland det bästa man uppfunnit. Det är ingen ny uppfinning, utan bärsjalen har funnits i århundraden, men det är först nu man har återupptäckt hur fantastiskt bra det kan vara.

baby-carrier

Håll händerna fria

När babyn blivit några månader börjar den vilja vara med på det mesta du gör. Det är inte alltid du har tid att aktivera den lilla babyn liggandes på golvet. Ska du jobba med att göra mat i köket eller kanske du är ute på en shoppingrunda i stan. Då är det oerhört skönt att ha fria händer samtidigt som du bär ditt barn nära kroppen. Barnet känner sig lugn och trygg där det ligger mot fin kropp och känner både din doft och värme.

Skillnaden mellan sele och sjal

Det är lite skillnad på en bärsele och en bärsjal. Sjalen är fantastisk när ditt barn är nyfött och mjuk i kroppen. Värmen från dig sprider sig till babyn och den känner sig trygg och stabil i sin lilla kokong.

Bärselen har ett något fastare tyg och är mer stabil och kanske därmed passar en lite äldre baby bättre. När babyn blivit stadigare i nacken är det lättare för den att sitta i en bärsele. Du kan vända selen så att barnet har sitt ansikte vänt mot din kropp. Är barnet vaket kan det vara spännande att få sitta med ansiktet utåt för att den ska se så mycket som möjligt av vad som händer i omvärlden. Här hittar du fantastiskt fina sjalar till ett bra och billigt pris.

Passa på att shoppa upp en av varje innan det nya lilla livet kommer. Du har då möjlighet att träna på att knyta sjalen och få till en riktigt fin knut som hjälper dig att bära med ditt lilla nyfödda barn.

This entry was posted on tisdag, november 22nd, 2016 at and is filed under Produkter online. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. Both comments and pings are currently closed.