Barnkläder

Barn växer bokstavligt talat som ogräs och vissa hoppar flera storlekar på ett år. Det kan vara vettigt att köpa kvalité på kläderna om dom nöter väldigt mycket. Vissa barn leker ofta på knä och lappar på knäna är oundvikligt. Så istället för att köpa nytt kan man hitta kläder på loppis eller i second-hand butiker, det är dessutom ett väldigt miljövänligt alternativ. Du hittar dessutom prisvärda barnkläder på många av klädesbutikerna och kan göra riktiga klipp då dom har rea. HM och Cubus är två butiker av många som har ett stort sortiment av barnkläder till ett vettigt pris.
shutterstock_127999808

Skor kan vara ett svårare alternativ att köpa billigt. För vem vet vilken storlek barnet har om ett år, så att köpa på rea inför nästa säsong kan vara svårt. Det är dock viktigt att ha ett par skor som passar foten och tyvärr är det så att ibland måste dom kosta lite mer för att hålla någon typ av kvalité Här är det inte en bra ide att låta barnet ärva ett par skor av ett syskon då deras fötter kanske ser helt olika ut. Dock så fungerar det fint om skon inte har använts så mycket och skon inte är gått ut. Små barn brukar sällan nöta sönder skorna medans äldre kan nöta hål till och med.

This entry was posted on onsdag, februari 24th, 2016 at and is filed under Barn, Kläder, Tips. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. Both comments and pings are currently closed.